Reviews

Ons team doet hun uiterste best om het huisbezoek onvergetelijk te maken. Als u tevreden bent over ons optreden, willen we dat ook graag aan anderen laten weten en daarom hebben we deze reviews pagina gemaakt. De review is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar we zouden het enorm op prijs stellen.

Sinterklaas en de Boekenpiet bedanken u hartelijk!

Zeer goed bevallen!

9 december 2023

Waardering een 10! Communicatie is snel en goed, maar wat nog veel belangrijker is, het bezoek is perfect gegaan! Mijn kleinzoon van bijna 4 was heel erg bang voor sinterklaas. Ik heb dit uiteraard doorgegeven. Hij kroop onder tafel toen sint binnen kwam met de pieten. Binnen 5 minuten was het op een hele leuke en lieve manier gelukt om hem niet meer zo bang te laten zijn en stond hij te boxen en high five te doen met sinterklaas! Echt mijn complimenten voor jullie! En ik weet jullie te vinden voor volgend jaar! Bedankt!

Avatar for Sandra
Sandra

Geweldig bezoek aan het Aquacentrum

7 december 2023

Tijdens het afzwemmen en gezinszwemmen op zondag 26 november is Sint met zijn Pieten bij ons op bezoek geweest. Hoe leuk was dat! Er heeft zelfs een Pietje meegezwommen.

Avatar for Medewerker Aquacentrum DH
Medewerker Aquacentrum DH

Geweldige ervaring

6 december 2023

Vol verwachting klopt ons hart. Wij hebben 5 december de Sint en zn pieten mogen ontvangen. Mijn zoontje is super verlegen, maar de Sint speelde hier heel goed op in, met als resultaat dat hij in iedergeval antwoord gaf. Hij vond het heel heel spannend. Maar hij heeft het geweldig gevonden want toen we weer met zn 4e waren begon hij te babbelen, wou iedereen bellen om te vertellen dat Sinterklaas binnen was geweest!

Avatar for Luzanne en Mart
Luzanne en Mart

Heerlijke avondje

3 december 2023

Wat hebben de kleinkinderen, kinderen, opa en oma genoten. Door Sint en zijn Pieten werd het echt een heerlijke avond. En dat Sinterklaas op de grond (kon) ging zitten bij de allerkleinste was zo bijzonder. Zeker tot de volgende keer

Avatar for Margot van Eeuwen-Schraders
Margot van Eeuwen-Schraders

een heel erg leuk sint bezoek vond mijn hele gezin

3 december 2023

erg leuk en rustig met de 4 kleine kinderen die er waren geen hysterisch gedoe maar een heerlijk rustig half uurtje

eigenlijk zo als wij het graag wilden

Avatar for lilian van run
lilian van run