Even voorstellen

Wij zijn de Boekenpiet (en Sinterklaas)

even voorstellen De Boekenpiet
Welkom op onze website!

Wij zijn Ed en Nancy en samen met een groep vrienden maken wij het Sinterklaasfeest onvergetelijk. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de aanwezige volwassenen. Want in ieder van ons schuilt een kind en zeg nou zelf; het is toch gaaf als Sinterklaas bij je op bezoek is? Dat geeft zoveel meer sfeer aan het ultieme kinderfeest!

Zoals u op de website kunt zien besteden we erg veel aandacht aan de aankleding. Van pruik tot pak en van broek tot schmink. Alles tot in de puntjes verzorgd. En zeer veel aandacht gaat er bij ons naar het rollenspel. De rol van Sinterklaas en Piet is er niet zomaar eentje. Kinderen stellen we op hun gemak en met ouderen maken we een gepaste grap.

We vinden het dan ook erg leuk om zoveel mogelijk bezoeken te kunnen doen vanuit onze basis in Den Helder en komen graag op bezoek bij u thuis, scholen, peuterzalen, bedrijven, winkels of sportverenigingen. Ons doel is duidelijk: zoveel mogelijk plezier scheppen tijdens onze bezoeken.

Om ons te boeken kunt u ons het beste even bellen en neemt Ed of Nancy de telefoon aan. Zo weet u direct of de door u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier gebruiken en nemen wij contact met u op. Rechtstreeks een e-mail sturen kan ook naar boeking@deboekenpiet.nl

Ed & Nancy

Missie

Onze missie is om zoveel mogelijk plezier te maken en te geven tijdens de Sinterklaasperiode. Sinterklaas is van alle leeftijden.

Pieten

Wij hebben diverse Pieten voor onze huisbezoeken. Geeft u van tevoren aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest.

Dit mag u verwachten