Even voorstellen

Sinterklaas en Zwarte PietenDe Boekenpiet (en Sinterklaas)

Wij zijn Ed en Nancy en samen met een groep vrienden maken wij het Sinterklaas feest onvergetelijk. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de aanwezige volwassenen. Want in ieder van ons schuilt een kind en zeg nou zelf; het is toch gaaf als Sinterklaas bij je op bezoek is? Dat geeft zoveel meer sfeer aan het ultieme kinderfeest!

De aankleding

Zoals u op de website kunt zien besteden we erg veel aandacht aan de aankleding. Van pruik tot pak en van broek tot schmink. Alles tot in de puntjes verzorgd. En zeer veel aandacht gaat er bij ons naar het rollenspel. De rol van Sinterklaas en Piet is er niet zomaar eentje. Kinderen stellen we op hun gemak en met ouderen maken we een gepaste grap.

Sinterklaas keurmerkWe vinden het dan ook erg leuk om zoveel mogelijk bezoeken te kunnen doen vanuit onze basis in Den Helder en komen graag op bezoek bij u thuis, scholen, peuterzalen, bedrijven, winkels of sportverenigingen. Ons doel is duidelijk: zoveel mogelijk plezier scheppen tijdens onze bezoeken.

Om ons te boeken of informatie in te winnen kunt u ons bellen en neemt Ed of Nancy de telefoon aan. Onze contactinformatie treft u aan op de contactpagina.

ons mail adres is boeking@deboekenpiet.nl

Het is pas echt een Sinterklaas feest als de Boekenpiet is langs geweest!