Kleding huren

Sint en Piet kleding huren in Den Helder

Sinterklaas kleding huren
Wij verhuren professionele kleding voor Sint en Pieten

We krijgen ook jaarlijks de vraag of iemand zelf voor Sinterklaas of Piet mag spelen. Dat kan! Wij hebben professionele kleding die compleet, netjes en verzorgd is. De kleding wordt na gebruik door ons gereinigd.

Zelf een keertje Sinterklaas willen spelen en hun kleding huren? Of uzelf helemaal laten om toveren tot een echte Piet? Dan zit je ook daarvoor goed bij de Boekenpiet. Voor een klein bedrag huurt u Sint en Piet-kleding en wordt u professioneel geschminkt en gekleed. Wie wil dat nu niet?

De huurprijzen
Voor het aankleden en schminken van een Piet rekenen we € 40,- per dag en voor het aankleden en schminken van een Sinterklaas € 60,- per dag. Een dag zoals die hier genoemd wordt is ± 8 uur.

Samen met u zoeken we dan een mooi Pietenpak uit in de juiste maat en zorgen we dat u direct aan de slag kunt. Uiteraard geldt hetzelfde voor een Sinterklaas. Compleet met staf. Voor het huren van de kleding vragen we een borg. Meer informatie hierover krijgt u als u contact met ons opneemt en belt op 06-1264 2994.

We zien uw aanvraag graag tegemoet, maar wees er wel snel bij…