Boeking en kosten

Sinterklaas op huisbezoek

We zijn met een groep enthousiaste vrienden en willen zoveel mogelijk bezoeken inplannen, dus wees er op tijd bij. U begrijpt dat de periode rond 5 december erg druk is. Ideaal is het om ruim van tevoren te beginnen met inplannen van uw Sinterklaasfeest. Hoe eerder u een datum en tijd voor ons heeft, hoe beter, want vol is vol. Bel dan naar 06-1264 2994.

Boeling en kosten

Sinterklaas en Pieten op visite!

U beslist natuurlijk zelf hoelang u Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek wilt hebben, maar ons advies is dat u tot 3 kinderen genoeg heeft aan 15 minuten. Wanneer er meer kinderen zijn adviseren wij 30 minuten.

Alles gaat in overleg met u en we passen ons helemaal aan uw wensen aan. Sinterklaas en zijn Pieten zijn er weer helemaal klaar voor! De achtergrondinformatie over de aanwezigen kunt u dan mailen naar boeking@deboekenpiet.nl met vermelding van datum, adres en tijdstip. Wij maken er dan een mooi verhaal bij en schrijven dat op in het grote boek van Sinterklaas. Het zou erg leuk zijn als de Sint tijdens zijn bezoek ook wat cadeautjes kan uitdelen om het feest compleet te maken.

Bent u tevreden over onze diensten (of zomaar een compliment), dan stellen we het erg op prijs als u ons dit laat weten via een review. Wij danken u hartelijk!

Met Sinterklaas op de foto

En foto’s maken? Geen probleem en erg graag zelfs! Heeft u een erg leuke foto gemaakt en staat iedereen er leuk op met Sinterklaas? Dan houden we ons van harte aanbevolen en plaatsen deze dan op onze website of Facebookpagina

Voor bedrijven en Verenigingen
Wilt u dat Sinterklaas en zijn Pieten bij u langskomen op het bedrijf of vereniging? Neem dan even contact met ons op en kunnen we het programma met u doornemen. We kunnen desgewenst met meer of minder Pieten langskomen.

Boeling en kosten
We komen bij u op bezoek met één of meer Pieten en in elke gewenste uitvoering

Kosten van een huisbezoek

Den Helder17,50 (15 minuten)32,50 (30 minuten)
Julianadorp20,00 (15 minuten)35,000 (30 minuten)
Anna Paulowna/Breezand25,00 (15 minuten)45,00 (30 minuten)
Callantsoog/ 't Zand30,00 (15 minuten)55,00 (30 minuten)
Schagen/Den Oever/35,00 (15 minuten)60,00 (30 minuten)
Wieringerwaard/Sint Maartensvlotbrug35,00 (15 minuten60,00 (30 minuten)
Tuitjenhorn45,00 (15 minuten)75,00 (30 minuten)
Alkmaar/Heerhugowaard80,00 (15 minuten)110,00 (30 minuten)
Overige plaatsenprijs op aanvraag

De prijzen zijn inclusief reistijd en km-vergoeding

  • Schoolbezoeken
    Den Helder  € 100,- (per dagdeel)
  • Buiten Den Helder  prijs op aanvraag
  • Voor winkels, bedrijven of verenigingen zijn de prijzen op aanvraag. Gebruik hiervoor het contactformulier.
  • Zelf voor Sinterklaas spelen en kleding bij ons huren? Ook dat is mogelijk.

Veel gestelde vragen

Het kan maar duidelijk zijn

Dat kan al een jaar van tevoren. Belt u ons en wij kijken welke tijdsloten we nog beschikbaar voor u hebben.

Wij zorgen dat we zo’n 5 minuten voor de afgesproken tijd bij u voor de deur staan. Even onze kleding nog even checken voordat we binnenkomen en dan kan het feest beginnen.

Vooraf ontvangen wij graag via de e-mail  de informatie over de kinderen en volwassenen die even bij de Sint mogen komen. Wij zorgen dan dat het een leuk verhaal gaat worden.

Ja, dat kan. Wij verhuren ook de professionele kleding die hierbij hoort. Alles netjes, compleet en gewassen. Bekijk even de tarieven op deze webpagina.

Zorgt u dat het afgesproken bedrag in een envelop aan één van de Pieten wordt afgegeven.