Boeking en kosten

SINTERKLAAS OP HUISBEZOEK

Sinterklaas Den Helder collageWilt u Sinterklaas op huisbezoek met zijn Pieten voor een onvergetelijk feest? U kunt ons dan bellen op nummer 06-1264 2994 . voor vragen kunt gebruik maken van ons contactformulier  of bellen. Maak uw speciale wensen duidelijk en wij zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaas bezoek.

We zijn met een groep enthousiaste vrienden en willen zoveel mogelijk bezoeken inplannen, dus wees er op tijd bij. U begrijpt dat de periode rond 5 december erg druk is. Ideaal is het om al rond de periode van oktober of november te beginnen met inplannen van uw Sinterklaas feest. Hoe eerder u een datum en tijd voor ons heeft, hoe beter, want vol is vol.

Huisbezoeken

U beslist natuurlijk zelf hoelang u Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek wilt hebben maar ons advies is dat u tot 3 kinderen genoeg heeft aan 15 minuten. Wanneer er meer kinderen zijn adviseren wij 30 minuten. Maar alles gaat in overleg met u en we passen ons helemaal aan uw wensen aan.

Den Helder Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn er weer helemaal klaar voor!

De achtergrondinformatie over de aanwezigen kunt u dan mailen naar boeking@deboekenpiet.nl met vermelding van datum, adres en tijdstip. Wij maken er dan een mooi verhaal bij en schrijven dat op in het grote boek van Sinterklaas. Het zou erg leuk zijn als de Sint tijdens zijn bezoek ook wat cadeautjes kan uitdelen om het feest compleet te maken.

En bent u tevreden over onze diensten (of zomaar een compliment), dan stellen we het erg op prijs als u ons dit laat weten in ons gastenboek. Dank u wel.

Fotografie

En foto’s maken? Geen probleem en erg graag zelfs! Heeft u een erg leuke foto gemaakt en staat iedereen er leuk op met Sinterklaas? Dan houden we ons van harte aanbevolen en plaatsen deze dan op onze website of Facebookpagina. Stuur de mooiste foto’s ook naar boeking@deboekenpiet.nl

Voor bedrijven en Verenigingen

Wilt u dat Sinterklaas en zijn Pieten bij u langs komen op het bedrijf of vereniging? Neem dan even contact met ons op en kunnen we het programma met u doornemen. We kunnen desgewenst met meer of minder Pieten langskomen.

Wij werken ook samen met de band van Sinterklaas. U kunt ons dan gezamenlijk boeken en maken we een offerte op maat.

Naast Sinterklaas kunt u tevens de Kerstman bij ons boeken. Ho-ho-ho

De kosten van een bezoek

Hieronder geven we een overzicht van de kosten voor een bezoek van Sinterklaas:

Huisbezoeken

Den Helder                                        € 17,50 (15 minuten)         € 32,50 (30 minuten)

Julianadorp                                       € 20,00 (15 minuten)          € 35,00 (30 minuten)

Anna Paulowna/Breezand             € 25,00 (15 minuten)          € 45,-    (30 minuten)

Callantsoog/Schagen                      €30,00 (15 minuten)           € 55,-    (30 minuten)

Buiten de regio                                   prijs op aanvraag

De prijzen zijn inclusief reistijd en km-vergoeding

Schoolbezoeken

Den Helder                                        € 75,- (per dagdeel)

Buiten Den Helder                             prijs op aanvraag

Voor winkels, bedrijven of verenigingen zijn de prijzen op aanvraag. Gebruik hiervoor het contactformulier.