Foto’s

Het grote fotoboek van de Boekenpiet (en Sinterklaas)

We hebben de afgelopen jaren zo ontzettend veel foto’s gemaakt en ook gehad, dat het bijna teveel is om allemaal op de website te zetten. Elke foto is kostbaar en kijken we er met plezier op terug. Op deze pagina geven we een overzicht van de vele plaatsen die we gezien hebben, en de mensen die we ontmoet hebben en de kinderen die we zo blij hebben kunnen maken. Veel kijkplezier!

Zoals elk jaar was de Sint ook dit jaar weer te gast bij VakantieXpert Arno in Den Helder. De Sint en zijn Piet zijn talloze keren op de foto gegaan met iedereen die dat maar wilde. De foto´s kun je in het album bekijken. Om de foto’s op te slaan klik je op de foto zodat deze uitvergroot wordt. Dat doe je met het X teken (volledig scherm). Klik dan met de rechtermuisknop op de foto en kies voor ‘afbeelding opslaan als’.

 

« van 3 »

 

« van 2 »

Ook worden er regelmatig filmopnames van ons gemaakt. We durven wel te stellen dat we van vele markten thuis zijn:

Omdat we zo goed mogelijk voor de dag willen komen, en u te laten zien hoe wij gekleed gaan, hebben wij een professionele fotoreportage laten maken. Nu kunt u zelf beoordelen hoe wij de puntjes op de ‘i’ zetten.

Als Sinterklaas kom je op heel veel plaatsen. In deze fotogallerij krijg je een indruk van ons bezoek aan het Wijkgebouw in Nieuw Den Helder. Altijd gezellig!

« van 3 »

Bijna jaarlijks zijn we vaste gast bij VakantieXperts Arno uit Den Helder. We doen daar een bezoek en zijn wel twee uur te gast en worden er natuurlijk veel foto’s gemaakt. Zien we jou daar ook dit jaar weer?

« van 3 »